RTK GPS

TOPCON HiPer SR RTK GPS

Az élvonalbeli technológia intelligens, robosztus kialakításával az új HiPer SR GNSS vevő opcionális GSM modemes konfigurációval bővíti a munkaterület lehetőségeit. Integrált GSM modemmel az új HiPer SR kiterjesztett GNSS-tartományú vevőkészülék, és számos beállításban használható, többek között a MAGNET Relay, a hálózat és a LongLink TM bázis-rover megoldásokban. A rugalmasság növelése mellett a HiPer SR kiváló teljesítményt kínál megfizethető áron. A TOPCON HiPer SR biztosítja a munkát a legnehezebb körülmények között is. A lezárt, hosszú élettartamú tápegység akár 20 órás munkát is képes biztosítani.

rtk gps  földmérő eszközök


TOPCON HiPer V RTK GPS

Kompakt, kábelmentes megoldás Vanguard technológiával minden GNSS pozicionálási alkalmazáshoz.  A HiPer V számos kommunikációs módszerrel büszkélkedhet: egyedülálló rádiótípusok használatával egyedi, zárt munkahelyeken, valamint egy gyors, belső mobiltelefonos modemmel a MAGNET Relay munkamenetek végrehajtásához. Hangüzenetek értesítik a felhasználókat a vevőkészülékkel kapcsolatos információkról, például a műholdas jelzavarról, a rádióinterferenciáról, az alacsony akkumulátor szintről, a memóriakártya telítettségéről és még sok másról. Ez a funkció javítja a hatékonyságot anélkül, hogy meg kellene vizsgálnia a LED kijelzőt vagy a vezérlő képernyőjét. A TOPCON modern GNSS termékcsaládján belül a HiPer V kiváló megoldást kínál, elérhető áron.
rtk gps  földmérő eszközök

TOPCON HiPer HR RTK GPS

A TOPCON legfrissebb japán márkájú HiPer HR GNSS vevője egy csúcstechnológiájú, nagy teljesítményű berendezés, amely a TOPCON Elite Survey Suite része. A készlet tartalmazza a HiPer HR vevőt: az FC-5000 terepi tabletet, az új TOPCON GT Robot mérőállomást és a MAGNET Field 4-es szoftvert. A nagy pontosságú FENCE antenna technológiával kombinálva minden körülmények között pontos és gyors mérést tesz lehetővé. Forradalmian új technológia az integrált 9 tengelyes dőlésérzékelő. Szuper pontos mérések, akár 30 fokos lengéssel. A legfejlettebb GNSS technológia, mégis elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a tenyerében. A HiPer HR GNSS vevő az innovatív technológiai megoldások egyedülálló ötvözetével képes leküzdeni a legszélsőségesebb területi kihívásokat is! 

rtk gps  földmérő eszközök


Szakembereink várják hívását! Segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Kollégáink magas szakértelemmel és sok éves tapasztalattal állnak szíves rendelkezésére.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal! KAPCSOLAT