RTK GPS

TOPCON HiPer SR RTK GPS

Az élvonalbeli technológia intelligens, robosztus kialakításával az új HiPer SR GNSS vevő opcionális GSM modemes konfigurációval bővíti a munkaterület lehetőségeit. Integrált GSM modemmel az új HiPer SR egy fejlett GNSS-vevőkészülék, mely számos kiépítésben használható, többek között MAGNET Relay, NTRIP és LongLinkTM  megoldásokban is. A hatékonyság növelése mellett a HiPer SR kiváló teljesítményt kínál megfizethető áron. A TOPCON HiPer SR biztosítja a munkát a legnehezebb körülmények között is. A lezárt, hosszú élettartamú tápegység akár 20 órás munkát is képes biztosítani.

rtk gps  földmérő eszközök


TOPCON HiPer V RTK GPS

Kompakt megoldás Vanguard Chip technológiával minden GNSS pozícionálási alkalmazáshoz.  A HiPer V számos kommunikációs módszerrel büszkélkedhet: Digital UHF rádió használatával takartabb, zárt munkahelyeken is kiválóan helyt áll bázis-rover megoldásban, valamint egy gyors, belső GSM modemmel a MAGNET Relay munkamenetek végrehajtásához is ajánlott RTK GPS. Hangüzenetek értesítik a felhasználókat a vevőkészülékkel kapcsolatos információkról, például a műholdas jelzavarról, a rádióinterferenciáról, az alacsony akkumulátor szintről, a memóriakártya telítettségéről és még sok más egyéb hasznos adatról. Így nincs szükség arra, hogy a kijelzőt vagy a LED kijelzőt figyeld munka közben. A TOPCON modern GNSS termékcsaládján belül a HiPer V kiváló megoldást kínál, elérhető áron.
rtk gps  földmérő eszközök

TOPCON HiPer HR RTK GPS

A TOPCON legújabb HiPer HR GNSS vevője egy csúcstechnológiás nagy teljesítményű berendezés, amely a TOPCON Elite Survey Suite része. A készlet tartalmazza a HiPer HR vevőt, az új FC-5000 terepi tabletet, az új TOPCON GT Robot mérőállomást és a MAGNET Field terepi szoftvert. A Vamguard Chip és FENCE Antenna technológiával kombinálva minden körülmények között pontos és gyors mérést tesz lehetővé. Forradalmian új technológia az integrált 9 tengelyes TILT dőlésérzékelő, mely szuper pontos méréseket tesz lehetővé, akár a függőlegestől való 15 fokos kilengés esetén is. A legfejlettebb GNSS technológia, mégis elég kompakt ahhoz, hogy elférjen a tenyerében. A HiPer HR GNSS vevő az innovatív technológiai megoldások egyedülálló ötvözetével képes leküzdeni a legszélsőségesebb terepi kihívásokat is! 

rtk gps  földmérő eszközök


Szakembereink várják hívását! Segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Kollégáink magas szakértelemmel és sok éves tapasztalattal állnak szíves rendelkezésére.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal! KAPCSOLAT