3D Lézerszkenner

A 3D lézerszkennerek többféle mérési módból származó sokoldalú megoldásokat kínálnak. A gyorsabb impulzusjelek használata révén pontosabb az időzítés, ami csökkenti a zajszintet és nagyobb pontosságú adatokat szolgáltat. A TOPCON MAGNET Collage szoftverrel párosítva a műszerek teljes körű rendszert biztosítanak 3D-s pontfelhő adatok rögzítésére és feldolgozására. A TOPCON 3D lézerszkennerek innovatív képességei a felhasználók számára olyan megoldást kínálnak, amely a legszélsőségesebb munkakörnyezetben is helyt fog állni.

TOPCON GLS-2000 statikus 3D lézerszkenner

A TOPCON GLS-2000 3D lézerszkennerei lehetővé teszik a 3D adatok gyors és pontos rögzítését minden projekthelyszínen. A kompakt és felhasználóbarát megoldás a körülötte lévő környezetet kevesebb, mint 3 perc alatt felvételezi. A szkennelés során a műszer panorámafényképeket is készít. A GLS-2000 lézerszkenner család három hasonló, mégis elkülönült modellt tartalmaz: a GLS-2000 / S (rövid hatótávolságú), a GLS-2000 / M (közepes tartományú) és a GLS-2000 / L (hosszú hatótávolságú ).

Míg a GLS-2000 sorozat könnyen beállítható és működtethető, számos technológiai újítást is tartalmaz. Ez az első lézerszkenner két beépített kamerával és felhasználó által választható lézeres mérési módokkal. Ezek az innovációk, valamint az osztályvezető specifikációk együttesen ideális, sokoldalú eszközt biztosítanak ahhoz hogy az adatokat akár egy épületinformációs modell (BIM) környezetébe illesszük.

lézerszkenner  földmérő eszközök


TOPCON IP-S3 mobil lézerszkenner

Teljesen integrált nagy sűrűségű pontfelhőt készítő rendszer, amely sokkal kompaktabb, könnyebb és kb. ötször gyorsabb, mint a korábbi modellek. 700 000 pontot rögzít egy másodperc alatt és a 30 MP-es panorámaképekkel adat-gazdag eredményeket kínál. A 18 kg-os súlyú IP-S3 mobil lézerszkennert úgy tervezték, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelhető legyen akár egy személy által is. A TOPCON MAGNET Collage szoftver elvégzi a pontfelhő készítéssel kapcsolatos teendők hosszú listáját valamint teljes munkafolyamatot kínál egyetlen csomagban és az IP-S3 rendszer által gyűjtött temérdek adatot könnyen kezelhető jól struktúrált gazdag és pontos pontfelhőkké valamint panoráma képekké alakítja.

lézerszekenner  földmérő eszközök


TOPCON GTL-1000 mérőállomás & lézerszkenner

A TOPCON  GTL-1000 egyetlen eszköz, mely integrálja a robotmérőállomással és a szkennerrel történő munkák mérését.

  • Gyors tervezés és szkennelés egyetlen műszerrel
  • Azonnali pontfelhő regisztráció
  • A szkennerrel integrált, teljes robotmérőállomás kialakítás
  • Teljes kupola szkennelés
  • Képek készítése másodpercek alatt
  • A szkennelés sűrűségének testreszabása
  • Pontos illeszkedése a pontfelhőnek a BIM koordinátákhoz

Szakembereink várják hívását! Segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Kollégáink magas szakértelemmel és sok éves tapasztalattal állnak szíves rendelkezésére.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal! KAPCSOLAT