Szoftverek

térinformatikai szoftverek

Agisoft fotogrammetriai képfeldolgozó szoftver (Professional)

Egyszerűen és gyorsan elsajátítható pontfelhő készítő szoftver. Akár 1 munkanap alatt részletes és pontos digitális terepmodell, digitális felszínmodell, georeferált ortomozaik készíthető. Térfogatszámítás akár terep érintése nélkül!

földmérő eszközök


MAGNET™ Field Terepi szoftver

A TOPCON által kifejlesztett MAGNET™Field terepi szoftver a felmérési és kitűzési lehetőségek széles skáláját vonultatja fel az egyszerű méréstől, a koordináta geometriai műveleteken át, egészen a 3D nyomvonal kitűzésig. Mindezt kiegészítve terepi DTM kezeléssel és térfogat számítási modullal. Lehetővé teszi a valós idejű adatkommunikációt terep és iroda között a felhő alapú adatkezelésnek köszönhetően.

földmérő eszközök


MAGNET Collage Pontfelhő feldolgozó program

A MAGNET™Collage egy egyszerű megoldás a statikus és a mobilszkennerek adatainak kombinálásához, valamint más programokból származó pontfelhők egy környezetben történő kezeléséhez is.

földmérő eszközök


MAGNET Office Irodai szoftver

A MAGNET™ Office irodai szoftver segítségével egyszerűen állíthatunk elő 3D-s térképet mérőállomással és/vagy GNSS technológiával felmért pontokból. Telepíthető önálló programként (térképszerkesztés, jegyzőkönyv készítés, Google-Earth export, 3D megjelenítés stb.), de akár az AutoCAD szoftver beépülő moduljaként is, így az adatfelhő előnyeit kihasználva a terepi méréseink valós időben megjelennek az irodai feldolgozó szoftverünk munkaterületén.

földmérő eszközök


MaVinci Desktop Repülés tervező szoftver

A MAVinci Desktop a SIRIUS Pro pilóta nélküli légi adatgyűjtő rendszer része. Segítségével könnyedén tervezheti meg repülését, valamint választhatja ki a kívánt pontosságot, minőséget. Használata rendkívül egyszerű, mégis sokoldalú.

földmérő eszközök


TOPCON ContextCapture by Bentley

A TOPCON ContextCapture egy olyan szoftveres megoldás, amely lehetővé teszi nagyfelbontású 3D modellek egyszerű fényképekből történő elkészítését. 

földmérő eszközök