Context Capture

TOPCON Context Capture by Bentley

Valósághű és precíz 3D modell

  • Készíts precíz és részletgazdag 3D modelleket egyszerű fényképekből
  • Modellezd a legnagyobb projekteket is gyorsan
  • Használd fel más szoftverek termékeit is munkád során, hogy időt takaríts meg
  • Végezz automatikus légiháromszögelést a költséghatékony munka érdekében
  • Generálj sokoldalúan felhasználható 2D és 3D modelleket bárki számára megjeleníthető módon

A Bentley fejlesztésű TOPCON ContextCapture egy ideális szoftveres megoldás a projektek tervezési szakaszától a kivitelezésen keresztül a műveleti fázisig felmerülő munkák elvégzésére. A szoftver kihasználja a többmagos processzorok nyújtotta előnyöket a működés során, így 15 gigapixelnyi adatot is képes feldolgozni 1 nap alatt. Az elkészült modell temérdek formátumban továbbítható megjelenítésre, további szerkesztésre vagy publikálásra.

Munkafolyamat

Miután a szoftver automatikusan azonosította a képek relatív pozícióját és orientációját, a pontosság maximalizálása érdekében finomhangolható illesztőpontok segítségével a légiháromszögelés eredménye is. Az elkészült 3D modell „repülhető” és temérdek további formátumban exportálható más programokban történő megnyitásra. A szoftver képes más programokból származó pontfelhőket is kezelni, így akár több pontfelhővel is dolgozhatunk egyszerre.

Gépigény

Ajánlott processzorok Intel Core I7-4770

Intel Core I7-5820K

Intel Core I7-6900K

Ajánlott videókártyák NvidiaGeForce GTX 1060

NvidiaGeForce GTX 1080

Nvidia TITAN X Pascal

Memória 32 GB RAM

64GB of RAM

128+ GB of RAM (Ekkora méretű memória már Xeon processzort igényel. Csak akkor szükséges, ha ultranagy mennyiségű fotóval történik a munka.)

Tárhely Nagy projektek feldolgozásakor ajánlott a szoftvert egy SSD-re telepíteni, a projekt fájlokat pedig egy nagy tárhelyű és gyors írási és olvasási képességgel rendelkező HDD-ről betölteni.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal: KAPCSOLAT