Minden üzleti kapcsolatban fontos a személyes szimpátia és a bizalom. Ismerje meg üzleti értékrendünket, győződjön meg elhivatottságunkról és szakmai maximalizmusunkról.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

A Navicom – Plusz Bt. megalakulása után pillanatok alatt vált meghatározó szereplőjévé a magyarországi geodéziai műszerkereskedelemnek. A szakmában széles körben választották és választják ma is az általunk képviselt márkát. Irányelvünk a rendszerszemlélet, partnereink megoldandó feladatait komplexen vizsgáljuk, és ennek megfelelően ajánljuk a műszereinket és szolgáltatásainkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy forgalmazott termékeink piacvezető technikai színvonalat képviselnek. Terméktámogatásunkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink maximálisan ki tudják használni a műszereinkben rejlő lehetőségeket.

Társadalmi szerepvállalás

A versenypiaci részvételen kívül elhivatott támogatói vagyunk a felnövekvő generációk korszerű eszközökkel való megismertetésének, ezért oktatási intézmények számára kialakított partner programunkon keresztül támogatjuk a felső kategóriás GPS, lézerszkenner és optikai műszerek beszerzését.

A felelősen gondolkozó Navicom – Plusz Bt. összhangot teremt szakmai céljai elérése, a környezet védelme és a fenntartható fejlődés között. Ezeknek az elveknek és értékeknek a napi működés részét kell képeznie.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, az oktatási-, kulturális-, – és sporttevékenységek támogatását, és felelősen hozzájárulunk környezetünk és lakóhelyünk értékeinek megóvásához.

Munkatársaink:

          földmérő eszközök                                     földmérő eszközök

           Bartha Csaba                                        Szigetvári Péter

        földmérő mérnök                                  földmérő mérnök

             Ügyvezető