Topcon Tesla - Navicom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Topcon Tesla

Műszerek > Terepi vezérlők

TOPCON TESLA
Lásson többet a kijelzőn!


aaaA Topcon Tesla formatervezésénél a mérnökök célja a tablet PC és az extrém terepálló kézi vezérlők ötvözése volt. Az irányelvnek megfelelve: súlya mindössze 800g, mégis teljesíti az IP67-es és MILITARY STANDARD 810G szabványok támasztotta extrém terepi elvárásokat. Mindez köszönhető a speciális magnézium ötvözetű háznak és a gumirozott felületeknek.

aaaA közel 6"-os színes képernyőtől joggal elvárnánk, hogy gyorsan elhasználja az akkumulátor kapacitását, ennek ellenére egy töltéssel 16 órás üzemidőre képes. A tartós energiaellátást két akkumulátor biztosítja, amik külön-külön is képesek a TESLA-t táplálni.

A képernyő tájolás állítási lehetősége (használhatja álló vagy fekvő módban is) kényelmessé teszi a terepen a munkaterületek rajzállományainak áttekintlését.


 

Nagy akkumulátor kapacitás

A nagy fényerejű és méretű kijelző ellenére tartós energiaellátást biztosítanak a belső akkumulátorok. Így a vevő 16 óra folyamatos terepi működésre képes egyetlen feltöltéssel.


 

Kommunikációs csatornák

Bluetooth, Wifi
RS-232 (soros) port
USB, mini USB csatlakozás
SD/SDHC kártya fogadás


 
 
 

Forma és funkció egyensúlya! Cserélhető akkumulátor kialakítás, arányos súlyelosztás, változtatható nézetű érintőképernyő és még sok más átgondolt formatervezési megoldás.

Vízálló!
A burkolat mentén speciális gumitömítésekkel oldották meg az eső és komolyabb vízterhelés elleni védelmet, ami kiterjed az összes csatlakozóra is (töltés és kommunikációs portok)


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz