Légi térképezés - Navicom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Légi térképezés

Műszerek > Mobil térképező rendszerek > Légi térképezés

Topcon SIRIUS BASIC / PRO - UAS

A Topcon a MAVinci-vel közösen megalkotta pilóta nélküli légi térképező rendszerét, amely illesztőpontok mérése és a munkaterület bejárása nélkül képes geometriailag is használható adatokat szolgáltatni. Az olyan drónokkal szemben, ahol illesztőpontok mérése szükséges, az UAS (Unmanned Aerial System) komoly műszaki előnyt élvez.


Legfőbb jellemzők

Automatikus repülési terv készítés, robotpilóta repülés közben

A csomagban lévő szoftver könnyű megoldást kínál a repülési terv elkészítésére. Ugyanis nincs más feladatunk, mint körühatárolni a területet, amelyről adatokat szeretnénk nyerni, beállítani néhány pramétert, ezután a szoftver automatikusan megrajzolja a repülési tervet.

Nincs szükség illesztő pontok mérésére

A repülő fedélzetére felszerelt Topcon RTK vevőnek köszönhetően a Syrius Pro direkt tájékozásra képes, azaz 5 cm pontossággal megméri a kamera fotocentrumának a helyét.

Sorrepülés

Merev szárnyú, hagyományos szárny elrendezésű repülőgép, amely az aerodinamikai kormányzásnak köszönhetően rendkívül stabilan repül, így képes sorrepülést végrehajtani.Termékvideó:

Feldolgozás

A repülést követően a csomag tartalmát képező programmal az egyes képekből könnyedén ortofotó és Digitális Terep Modell állítható elő.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz