Szoftverek - Navicom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szoftverek

Szoftverek

TopSurv 8 - terepi szoftver

GPS vevőinkre és mérőállomásainkra egységesen kialakított terepi szoftver informatív grafikus kezelőfelülettel és könnyen tanulható magyar nyelvű menüvel. A sokszínű mérési és kitűzési lehetőségeken túl egyszerű szerkesztési és adatcsere funkciókat biztosít.


Egyszemélyes munkavégzésre lett tervezve, szem előtt tartva az irodai utómunkák minimalizálását és a terepen segéderő nélküli külpontos mérés lehetőségét.

  • Személyre szabható menürendszer

  • Szakmában használt formátumok konverzió nélküli export/import támogatása. (SHP, DWG, DXF, TN3, DGN, Land XML, ASCII, stb.)

  • Speciális funkciók: COGO, paraméterezhető auto mérés, 3D nyomvonal kitűzés (külpontosan is), DTM számítás felületekből.

  • Integrált VITEL transzformáció (EOV koordináták valós időben)

  • Terepi többletinformáció gyűjtés egyszerűen! Kódoljon, használja a betöltött vektor térkép rétegeit, vagy definiáljon újakat, rögzítsen fényképet és tárolja a mért ponthoz rendelt attribútum adatként.

  • Szerkessze meg a térképet már mérés közben! Intelligens kódolási lehetőségeknek köszönhetően automatikusan helyezhetők el jelkulcsok, köthetők össze nyomvonalak és sraffozhatók be területek.

Topcon Link - irodai kiolvasó szoftver

A Topcon Link szoftver alkalmas bármilyen Topcon eszközzel végzett mérési adat és eredmény (pont/vonal/felület, rétegek, stb.) megjelenítésére táblázatos, rajznézetes, ill. fényképi formában. Egyszerű újraszámítási feladatokra is alkalmas (pl.: mérőállomás újratájékozás) és rengeteg formátumba képes "oda-vissza" konvertálni. DOS-os műszerek kezelésére is kiválóan alkalmas!
A szoftver DÍJMENTES!

Image Master for IS

Az "IM for IS" alkalmas az Imaging Station WiFi-n történő vezérlésére, mozaikképek alkotására. A készített (vagy beolvasott) pontfelhőből DTM-et, ill. felületmodellt generál. A felületmodellre képes "ráhúzni" a képalkotó mérőállomással automatikusan készített képeket. A modellen távolságok mérhetők,ill. 3D-ben felüldigitalizálható.Erőssége, hogy általános formátumokba (pl.:DXF) képes konvertálni a munkarészeit. Mind a szoftver, mind a szoftverkövetése DÍJMENTES

.....................................................................................................................................................................................................................................................

 
 
Image Master PRO

A IM Pro 30 napos próbaverziója, oktató munkaterülettel. Teljes funkcionalitás a pontfrlhő kezeléstől, a fotogrammetriai feldolgozástól a modellezésekig. Kamerakalibrációs szoftvert is tartalmaz, mellyel saját kézikameránk elrajzolásai is kimérhetők (vö.: GPT9000-es szériák "szkennelés képpel" funkciója). A 30 nap letelte után egyazon számítógépre nem telepíthető újra!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz