MAGNET - Navicom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MAGNET

Szoftverek

Saját GNSS RTK korrekciók a felhőből!
Ismerje meg!


MAGNET Field a terepen
.
A program a szoftveresen segített felmérési és kitűzési lehetőséget széles skáláját vonultatja fel az egyszerű méréstől, a koordináta geometriai műveleteken át, egészen a 3D nyomvonal kitűzésig. Mindezt kiegészítve terepi DTM kezeléssel és térfogat számítási modullal.
Lehetővé teszi a valós idejű adatkommunikációt terepi és iroda között a felhő alapú adatkezelésnek köszönhetően.
Egyszemélyes munkavégzésre
lett tervezve, szem előtt tartva az irodai utómunkák minimalizálását.

A
MAGNET Field használatával új értelmet kap a digitális manuálé fogalma. A saját georeferált raszter állományainkon kívül használhatjuk a Bing Maps on-line műholdas térkpét is méréseink alaptérképeként.
Szakmában használt formátumok konverzió nélküli export/import támogatása. (DWG, DXF, TN3, SHP, DGN, Land XML, ASCII, stb.)

Integrált terepmodell kezelés! A külső forrásból vagy terepen felmért pontok, vonalak, területek alapján 3D terepmodellt állít elő a program. Amiből már a terepi kezelőben elvégezhetjük a térfogat számítási műveletet. A felületet vektoros térképként exportálhatjuk (DWG, DXF, TN3, stb.)

A geodéziai szonárból érkező mederfenék mélység adatokkal korrigálja a GNSS magasság mérési értékeket.

Illetve általunk megadott szintközzel és stílussal szintvonalakat generálhatunk a felmért felületre, ami szintén kiolvasható AutoCAD formátumokban.A mérések feldolgozását elősegítve, lehetőség van kódolásra, használhatóak a betöltött vektor térkép rétegei, kód alapú intelligens térképszerkesztésre és jelkulcsok használatára.

Az sokszínű funkcionalitás mellett a program kezelése egyszerű és egyértelmű. A szoftver magyar nyelvű menürendszere szabadon konfigurálható, az adott feladatra alakítható.


MAGNET Office az irodában
.

Olyan irodai szoftvert keres, amivel egyszerűen állíthat elő 3D-s térképet mérőállomással vagy GNSS technológiával felmért pontokból?
Ön már AutoCAD felhasználó, de szeretné ha az adatkezelés egyszerűbb lenne?  
A MAGNET Office mindkét feladatra megoldást nyújt. Telepíthető önálló programként (térképszerkesztés, jegyzőkönyv készítés, Google Earth export, 3D megjelenítés stb.), vagy az AutoCad beépülő modulja ként is. Így az adatfelhő előnyeit kihasználva a terepi méréseink valós időben megjelennek az irodai feldolgozó szoftverünk munkaterületén.


MAGNET Enterprise a projektirányításban
.
Komplex megoldást nyújt összetett, több szereplős munkafolyamatok irányítására. Egy web böngésző alapú környezetben, egyszerűen nyomon követhetjük, irányíthatjuk több futó projekt irodai és terepi adatáramlását. Műholdas térképen szemlélhetjük az aktuális mérési eredményeket. Adataink egy szerveren tárolódnak, így a projekt bármely részvevője könnyedén elérheti őket, megfelelő jogosultságok birtokában.
Az Enterprise használható kizárólag felhő alapú adatkezelésre is. Így saját fizikai háttértár nélkül  bárhonnan hozzáférhetünk elkülönített munka fájlainkhoz és a hozzájuk kapcsolódó adatokhoz. Az automatikus biztonsági mentések köszönhetően nem kell adatvesztéstől tartanunk.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz