Lézerszkenner

A lézerszkennerek többféle mérési módból származó sokoldalú megoldásokat kínálnak. A gyorsabb impulzusjelek használata révén pontosabb az időzítés, ami csökkenti a zajszintet és nagyobb pontosságú adatokat szolgáltat. A TOPCON MAGNET Collage szoftverrel párosítva a műszerek teljes körű rendszert biztosítanak 3D-s pontfelhő adatok rögzítésére és feldolgozására. A TOPCON lézerszkennerek innovatív képességei a felhasználók számára egy olyan megoldást kínál, amely a legszélsőségesebb munkakörnyezetekben is helyt fog állni.

TOPCON GLS 2000 statikus lézerszkenner

A TOPCON GLS-2000 lézerszkennerei lehetővé teszik a 3D-adatok gyors és pontos rögzítését minden projekthelyen. A kompakt, könnyű műszerek pontosan és gyorsan rögzítik a körülöttük lévő környezetet kevesebb, mint 3 perc alatt 360°-os szkenneléssel, beleértve a képeket is. A GLS-2000 szkennerek családja három hasonló, mégis elkülönült modellt tartalmaz: a GLS-2000 / S (rövid hatótávolságú), a GLS-2000 / M (közepes tartományú) és a GLS-2000 / L (hosszú hatótávolságú ).

Míg a GLS-2000 sorozat könnyen beállítható és működtethető, számos technológiai újítást is tartalmaz. Ez az első lézerszkenner két belső kamerával és felhasználó által választható lézeres mérési módokkal. Ezek az innovációk, valamint az osztályvezető specifikációk együttesen ideális, sokoldalú eszközt jelentenek a nagyon pontos adatok BIM környezetbe történő bejuttatására.

lézerszkenner  földmérő eszközök


TOPCON IP-S3 mobil lézerszkenner

Teljesen integrált, nagy sűrűségű pontfelhőt készítő rendszer, amely sokkal kompaktabb, könnyebb és kb. ötször gyorsabb, mint a korábbi modellek. Szkennelés 700 000 pont / másodperc alatt, a rendszer 30 MP-es panorámaképekkel adat-gazdag eredményeket kínál. A 18 kg-os súlyú IP-S3-as mobil lézerszkennert úgy tervezték, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelhető legyen, akár egy személy által is. A rendszer a TOPCON MAGNET Collage szoftverrel karöltve az összes pontfelhővel kapcsolatos szükséges teendőt egyetlen alkalmazásban kimeríti. A MAGNET Collage pontfelhő feldolgozó szoftver egy teljes munkafolyamatot kínál egyetlen csomagban, és az IP-S3 rendszer által gyűjtött adatokat gazdag és pontos pontfelhőkké és panoráma képekké alakítja.

lézerszekenner  földmérő eszközök


Szakembereink várják hívását! Segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Kollégáink magas szakértelemmel és sok éves tapasztalattal állnak szíves rendelkezésére.

Bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bizalommal! KAPCSOLAT