Hybrid megoldás - Navicom

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hybrid megoldás

Műszerek
 
 

A Hybrid helymeghatározás egyesíti a GNSS és a mérőállomás technológia előnyeit és a MAGNET Field szoftver segítségével valós idejű kapcsolatot biztosít terep és iroda között.

 
 
 

A felhasználó prizma oldalon egyetlen kezelővel, egy munkaterületen belül párhuzamosan kapcsolódik a robot mérőállomáshoz és a 360°-os prizma tetején lévő GNSS vevőhöz. A MAGNET szoftver mérési felületén, akár minden egyes pontnál megválaszthatjuk, melyik műszerrel kívánjuk megmérni a 3D koordinátát.

A Hybrid helymeghatározás alkalmazásával, bármilyen munkaterület kihívásainak meg tudunk felelni. Az egyes összetett munkaterületek eltérő pontosságot igénylő részletei a megfelelő pontossággal és kivételes gyorsasággal térképezhetők fel.

A Topcon DS robot mérőállomás megbízható prizmakövetést és helymeghatározást biztosít, amíg a prizma és a műszer között nincs összelátási probléma. Ebben az esetben az optikai felmérés szerepét átveszi a GNSS helymeghatározás. Illetve a prizma keresésben is aktív szerepet játszik a GNSS pozíció.

A terepi vezérlők közül a Topcon TELSA terepi tablet  szélesvásznú kijelzőjével és kifogyhatatlan energiaforrásaival (12 óra üzemidő) felel az adatgyűjtésért és a részletgazdag megjelenítésért.

A Topcon Hybrid megoldása több mint egy integrált mérőrendszer. A MAGNET szoftvercsomagnak köszönhetően magában foglalja a valós idejű kapcsolatot terep és iroda között.


 
 
 

A Hybrid helymeghatározó rendszer elemei

Robot mérőállomás
GNSS vevő
Terepi vezérlő
MAGNET Field terepi szoftver
Karbon bot és 360°-os prizma

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz