HiPER GNSS vevő - TOPCON földmérő és építőipari műszerek

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

HiPER GNSS vevő

Műszerek > Geodéziai vevők > Geodéziai vevők > HIPER SR


TOPCON HiPER SR DualSIM

Beépített Dual SIM kártyás modem

A Topcon megalkotta első duál SIM kártyás vevőjét, amelyben a SIM kártya behelyezés és a szolgáltatók közötti váltás nem jelent megakadást a munkavégzésben. Így NTRIP rover kiépítésben egy belső modemes kezelővel párosítva, akár három szolgáltató mobil internet elérhetősége közül is válogathatunk. A beépített Duál SIM kártyás modem a legkorszerűbb mobil adatátviteli technológiát képviseli, gyors és stabil hálózati kapcsolatra képes.
A HiPER SR technológiai megoldásai

Fence Antenna
Az egyedülálló antenna technológiának köszönhetően a HiPER SR páratlan érzékenységgel képes kiszűrni a zavaró jeleket és képes alacsony pályamagasságú holdak jelvételére is. A fejlesztés lényege, hogy a műholdas helymeghatározás egyetlen gyengepontját, a takart környezetben való megbízható működést erősítse.

Topcon Vanguard Chip

A Topcon saját fejlesztésű GNSS chipje elsőként a HiPER SR vevőben mutatkozik be. A Vanguard technológia képes a legújabb Firmware technológiák (műhold jelkövetési és számítási algoritmusok) gyors futtatására.  A 226 univerzális csatornának köszönhetően az összes kiépült és fejlesztés alatt álló GNSS infrastruktúra jelét képes egy időpillanatban feldolgozni. (Gps, Glonass, Galileo, Compass)


 

Formatervezés

Gondosan megtervezett ergonómia, felhasználóbarát kivitel!
A négyzetes formaválasztás megakadályozza, hogy a letámasztott vevő könnyen eldőljön. A tartórúd tengelyére szimmetrikus belső kialakítás is ezt a célt szolgálja.

Könnyű és ellenálló!
A HiPER SR burkolata egy különleges magnézium ötvözet, amit úgy alkottak meg, hogy ellen álljon a tartórúd 2m-es magasságából történő dőlésnek.Vízálló!
A burkolat mentén speciális gumitömítésekkel oldották meg az eső elleni védelmet, ami kiterjed az összes csatlakozóra is (töltés és kommunikációs portok)


Hosszú élettartam, egyszerű szerelhetőség!
A számos technológiai újítást sikerült egy letisztult struktúrába szorítani. A vevő tervezése során fontos szempont volt a tartósság és a könnyű karbantartás.

Nagy akkumulátor kapacitás

A nagy teljesítményű vevő használat és a Bluetooth adatátvitel ellenére tartós energiaellátást biztosítanak a belső akkumulátorok. Így a vevő 15 folyamatos terepi működésre képes egyetlen feltöltéssel. A nagy kapacitású Li-ion akkumulátorok súlya mégis csekély.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz